Monday, 6 February 2017

Monday, 6 February 2017|17:48 | borak
FROM ZERO TO HERO!



ASSALAMUALAIKUM dan HAI SEMUA
Alhamdulillah blog Moy dah update 80% . Lagi 20% nak tambah lagi apa yg patut. 
InshaAllah selepas ni Moy akan kongsikan cerita dan benda2 yg mudah untuk kita pelajari sama2.
Apa yg Moy tau sikit2 ni akan Moy kongsikan kat korang.
Bukan tentang blog saja, malah tentang kehidupan dan keperluan harian dll.. bebas giteww 
Kita belajar sama2 ye.

 Sebelum ni blog Moy bersarang dengan jayanya. Blog pun langsung tak update apa2. Semua yg ada kat blog Moy sebelum ni semuanya rosak, lebih2 lagi bahagian image dan sidebar widget.

Header pun hilang ntah kemana! kekeke

 Jadi Moy buat keputusan untuk clearkan semuanya. Termasuk Post Entri. Sampaikan link blog pun tak keluar dah kat google. kahkahkah. Bermula dari bawah semula la jawabnya...takpa..sikit2 lama2 jadi bukit. FROM ZERO TO HERO!

FOLLOW :
@puteri_ichigo_collections
@rby_bjd.shop

LIKE FACEBOOK :
Puteri Ichigo Collections



No comments:

Post a Comment